Velkommen

Vi må gøre opmærksom på, at kalenderen for værelserne ikke er opdateret - da vi har meget travlt,  så ring 61 31 15 08 eller skriv en mail på bb@engly.info, så giver vi hurtig besked. De beste hilsner til alle Jesper og Lene Rohde

 

Mangler du et fredfyldt sted at overnatte, er Engly måske stedet for dig og din familie. Eller dig og din kollega der skal arbejde nær Næstved et par dage.

Gården Engly er smukt beliggende med udsigt over Dybsø Fjord, i landsbyen Vester Egesborg. Den ligger 10 km syd for Næstved, 18 km. nord for Vordingborg og 18 km. nordvest fra Præstø.

Engly ligger tæt på Gavnø Slot - Borgcenteret i Vordingborg - BonBon-Land - Møns Klint.

Stuehuset er totalrenoveret, her har vi 4 dejlige dobbeltværelser med eget bad. På værelserne er der 2 gode senge, to stole og fjernsyn. I stueplan er der desuden et fuldt udstyret køkken, der er til fælles disposition, samt en stor fælles spisestue/opholdsstue.

I længen overfor, har vi 3 lejligheder på ca. 35 m2. To lejligheder indeholder 2 senge, og en god sovesofa. Her fjernsyn, med Canal Digital - sofabord. Her er et lille køkken - spisebord med 4 -5 spisepladser. En lille gang med plads til tøj, samt toilet/bad. Den sidste lejlighed indehold to ens værelser, med to senge - et bord med to stole, fjernsyn og plads til tøj. De to værelser har fælles gang, samt bad/toilet. Vi er ved at færdiggøre et lille køkken.

Vi kan på nuværende tidspunkt tilbyde 20 sengepladser + samt nogle opredninger, så stedet er meget velegnet til mindre kurser - familietræf - Vennetræf. Her kan der selvfølgelig forhandles en særskilt pris.

Vi samarbejder og er godkendt af Næstved Turistbureau.